Toimitusehdot

VIHTI GOLF Oy:n VERKKOKAUPAUPAN YLEISET EHDOT

1. YLEISET EHDOT
Vihti Golf Kauppa on Vihti Golf Oy:n (1563304-6) ylläpitämä markkinapaikka, jossa yhtiö myy tuotteitaan Asiakkaille. Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan Vihti Golf Oy:n ja sen Asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Vihti Golf Oy voi muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja. Mikäli kaupankäyntiin vaikuttavat lait muuttuvat, astuvat muutokset voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

2. ASIAKAS
Vihti Golf Oy:n verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (jäljempänä kuluttaja) ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaille. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty. Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen.

3. TIETOSUOJA
Asiakkaiden tiedot on tallennettu Vihti Golf Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon, kuten Vihti Golf Oy:n oma suoramarkkinointi, ellei Asiakas sitä erikseen ole kieltänyt henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Vihti Golf Oy:n asiakaspalveluun.

4. TUOTTEET JA HINNASTO
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteet toimitetaan sähköpostitse.

5. MAKSUTAVAT

Maksuista vastaa Paytrail Oyj (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj).

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7. Innova 2, Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä. Puhelin: +358 600 41005.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.